Štampanje umivaonika za elektronske alate

Precizna štampa za elektronske alate - HY fabrika u Kini HY je jedan od vodećih proizvođača u Foshanu, Kina za štancanje elemenata dijelova alata. Nudimo vrhunsku progresivnu štambilju, štancanje sa četiri klizeća, fino brušenje, rezervne delove itd. Specijalizujemo se za sigurnosne kritike ...

Product Details

Precizno stampanje umivaonika za elektronske alate   - HY Factory u Kini

HY je jedan od vodećih proizvođača u Foshanu, Kina za štancanje elemenata za elektronske alate. Nudimo vrhunsku progresivnu štambilju, štancanje sa četiri klizeća, fino brisanje matrica, rezervnih delova i sl.

Specijalizujemo se za komponente koje su od kritične važnosti i koje vam omogućavaju fleksibilnost da postignete uspešne rezultate precizne štampe.


Progresivno žigosanje

Progresivno štampanje je metod obrade metala koji može obuhvatiti probijanje, kovanje, savijanje i nekoliko drugih načina modifikacije metalnih sirovina, u kombinaciji sa sistemom automatskog napajanja.


Četverosmjerno umnožavanje

Četvorokrilni, poznat i kao višelisni, višezidni ili četvorosmerni, je alat za obradu metala koji se koristi za proizvodnju malih štambiljnih komada od žice ili žičane žice. Štampa se jednostavno opisuje kao horizontalna štampa za štampanje koja koristi kamere za kontrolu alata


Dizajn delova za stampanje

Razumljiv dizajn i napredni tehnološki standard za kupce koji skraćuju razvojni ciklus i smanjuju troškove razvoja.

Poboljšati efikasnost proizvodnje, smanjiti stope neuspjeha i poboljšati vijek trajanja.

Hot Tags: Štampa za elektronske alate, Kina, proizvođač, dobavljač, fabrika, cijena

Upit

Srodni proizvodi