Dom > Vijesti > Sadržaj

Što je SKF duboko kuglični - loptu, i valjni

- Dec 08, 2018 -

Što je SKF duboko kuglični - loptu, i valjni

SKF duboko kuglični je instrument uređaja sa otvorenim i obostrano brtveni prsten. Zapečaćeni ležaj ima utor za brtveni prsten ili pokrov prašine na vanjski prsten. Pogodna je za velike brzine pokrenut.


Osnovne vrste kugličnih ležajeva SKF žljebnih su otvorenog tipa, dvostrani pečat prstenom ili obostrani vrstom omot, koji je u proizvodnji. Zapečaćen ležajevi su brazde na vanjski prsten koji može biti opremljen sa pečata ili prašina kape. Žlijeb mogu se isporučiti i kao otvoreni ležaj.

Tolerancija

Osnovne vrste SKF Jednoredni žljebnih kuglična koristiti normale. Sve dok korisnik treba, možemo također pružiti ležajevi nategnuti tolerancije proizvodnje.

Imajući dozvolu

Osnovni tip SKF Jednoredni žljebnih kuglična koristi osnovni skup. Ležajevi sa veći razmaci su dostupne na zahtjev.

Kavez

Osnovni tip SKF žljebnih kuglični ležajevi bez protezu sufiks u model je opremljen čelik žigosanje kavez. Duboki utor kuglični ležaj sa sufiks M u modelu ima čelične lopta vođena mjed čvrste kavez.

Centriranje

Zbog ograničene sposobnosti Self-postrojavanje od kugličnih ležajeva SKF duboki utor, koncentričnost imajući instalacije je potrebno. Jadni koncentričnosti će utječu na glatkoću operacije i povećati stres imajući skratiti vijek trajanja pravac. Kako bi dodatni stres na kursu unutar dopuštenog raspona, kugličnih ležajeva SKF duboki utor može se omogućiti samo mali otklon kut, što također zavisi od opterećenja.

Dopuštena brzina

SKF ležajevi u nekim slučajevima, referentni brzinom smije prelaziti ograničenje brzine. Specifični uvjeti rada se smatraju određivanjem količina topline generirane maksimalni dopušteni radni brzinom.

Aplikacija

SKF žljebnih kuglični ležajevi su najreprezentativniji valjkastih i koriste se u širokom rasponu aplikacija. Prikladna za visoke brzine i čak velikim brzinama, to je izuzetno izdržljiv i ne zahtijeva nikakvo održavanje.

Kugličnih ležajeva SKF duboki utor imaju koeficijent trenja mala, visoka ograničenje brzine, jednostavna struktura, niske troškove proizvodnje i lako postići visoku proizvodnju preciznost.

Dimenzije raspona i oblik su različiti, i služi u preciznih instrumenata, niska razina buke motora, automobila, motocikla i opću strojogradnju. To je najčešće korištena vrsta imajući u industriji strojeva.

Uglavnom podvrgnuti Radijalna opterećenja i također može podnijeti određenu količinu osovinsko opterećenje.Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Linearni kuglični ležajevi
  • Vodič Stub za kalupne kalupe
  • Stub za metalne vodove
  • Utiskivanje umrijeti za hlađenje peraja ploča
  • Radilica za automobile
  • Vučene kutije sa valjkom za kugle Bearing-HF KF