Dom > Vijesti > Sadržaj

Metoda za okupljanje Žljebnih kugličnih ležajeva

- Jun 30, 2018 -

Metoda za okupljanje žljebnih kugličnih ležajeva


Dva načina kako bi odgovarao žljebnih kugličnih ležajeva


Pritisnite napadaj: kada unutarnji prsten pravac čvrsto opremljena osovine i vanjski prsten labavo opremljena imajući sjedalo rupu, pravac može biti tisak postavljen na osovinu s pritiskom i onda osovinu zajedno s ležaj je umetnuta u bearin g mjesto rupa.

Na kraju lice od unutarnjeg prstena smjer tijekom press fit, koristi se za montažu rukav izrađeni od mekog materijala metalni (bakreni ili blage čelik), vanjskog prstena pravac čvrsto s i rupe pravac sjedala.

Prilikom unutarnjeg prstena i osovine labavo postavljen, pravac može biti prvi tisak u ležaj sjedalo rupu, onda vanjski promjer skupština rukav trebao biti neznatno manje od promjera otvora sjedalo.

Ako se prsten ležaja, osovine i sjedište rupu čvrsto ugrađuje, unutrašnji i vanjski prstenovi instalacije komore će se pritiskom na osovinu i sjedište rupa istovremeno.

Struktura skupštine rukav može istovremeno zatezanje unutarnjeg prstena na duboko kuglični i kraju lice vanjskog prstena.


Grijanje stane: grijanje ležaj ili ležaj kućišta, toplinske ekspanzije se koristi za pretvaranje čvrsto stane u labav instalaciju metodu. To je čest i štedi rad instalacijska metoda.

Ovaj duboki utor kuglični ležaj formi metoda je pogodna za instalaciju ležajevi sa velike smetnje. Prije vruće utovara, postavite pravac ili rukav razdijeliti imajući u spremnik za ulje i toplina ravnomjerno 80-100° C.

Zatim uklonite ulje iz ulja i instalirati ga na osovinu čim prije. Nakon hlađenja, kraj lice od unutarnjeg prstena i ramena od unutarnjeg prstena ne pridržavaju čvrsto i pravac može biti aksijalno pričvršćen nakon hlađenja.

Kada vanjski prsten je duboko kuglični čvrsto opremljena lakih metala noseći blok, vruće montažu način grijanja noseći blok možete spriječiti parenja površina biti izgreben. Kada koristite spremnik za gorivo za zagrijavanje pravac, mora postojati rešetki na distanci od dna spremnika ili pravac može biti obješen s kukom.

Duboki utor kuglični ležaj ne može se postaviti na dno spremnika kako biste spriječili ulazak smjera ili neravnomjerno zagrijavanje nečistoća. Mora postojati termometar u spremniku.

Stroga kontrola temperatura ulja ne smije biti 100 ° C do sprječavanja nastanka prisjećanje učinak i smanjuju tvrdoću metalni prsten.

Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Vodič Stub za kalupne kalupe
  • Štampanje umivaonika za elektronske alate
  • Bregasta osovina za traktor
  • Camshaft za automobile
  • Senzor radilice
  • Splitter ploča za vruće runner