Dom > Vijesti > Sadržaj

Uputstvo za stub vodiča

- Nov 21, 2017 -

Vodič kolumn Uvod

Materijal vodiličnog stuba je uglavnom izabran čelični ležaj, vrući čelični lim, lak auto gvožđe i tako dalje, upotreba ležajnog čelika SUJ2 je veća, tako da će izdržljivost i promjena stupa vodiča u izvedbi vodiča u velikoj meri ojačati. Stubovi vodiča i komponenta formiraju spoljnu montažu stubova i unutrašnju stubnu konstrukciju, ima prekrasan metalni sjaj.

Postupak obrade toplote vodilice: hrc58-62, Hrapavost površina vodilice: Ra0.8, Ra1.6.

Broj rezervoara za ulje se povećava sa dužinom kolone Vodič, a najekstremniji korito nafte je 8.

Klasifikacija

Vodič stuba, u skladu sa upotrebom različitih mesta, podijeljen na: Automobilski vodič za stubove, nezavisni stubovi vodilja, oplata sa vodilnim stubovima, istovarna ploča sa vodilnim stubovima. U skladu sa pravcem različitih, podijeljeno na: Kolona Sliding Guide (šifra SGP), kolona Rolling Guide (kod SRP). Prema metodi instalacije je različit, podijeljen na: utovar i istovar vodiličkih stubova i stubnih upravljačkih stubova.

Centar rupe

Okruglost kolone vodiča je vrlo visoka, središnja rupa je uglavnom da bi mogla da upotrebljava cilindričnu mlinu za spoljni prečnik, jer upotreba spoljnog cilindričnog mlinila spoji spoljašnji prečnik da bi se koristio vrh središnjeg otvora kako bi se okretanje kolone vodiča može se brušiti.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Brass Vodiči
  • Ejector Sleeve Injection Punch Mould
  • Štampanje mrtvih dijelova za vrata
  • Senzor temperature za vruće trkače
  • Karbida blok kolosijek
  • Pravougaoni blok merač