Dom > Vijesti > Sadržaj

Razvoj smjera vruće trkač

- Nov 21, 2017 -

At present, glavni razvoj trend vruće trkač formu kod kuće i u inozemstvu se mogu sažeti u sljedeće aspekte.

Minijaturizacija komponenti za postizanje malih proizvode plijesni punjenje vrata jedan način više šupljine i veliki proizvod. Smanjivanjem mlaznica prostor, više šupljina može biti konfiguriran na kalup za poboljšanje proizvodnje proizvoda i iskorištenja omjer injektor.

U ovom trenutku, korisnik zatraži plijesni dizajn i proizvodnja ciklus je kraći, vruće trkač elementa standardizaciju ne samo će pomoći smanjiti dupliciranje rad na dizajnu i smanjiti troškove die i to je vrlo lako zamijeniti i popraviti u osjetljiva mjesta.

Ukupna pouzdanost vruće trkač plijesni dizajn je poboljšan. Sada major kalup tvrtki u zemlji i inozemstvu na vruće trkač ploča dizajn i termalni mlaznica faza veze dio raspodjela pritisaka, raspodjela temperature, brtvljenje i druga pitanja o istraživanju i razvoju pridaje velika važnost.

Svrhu poboljšanja materijala vruće trkač je poboljšati trošenja otpornost mlaznica i vruće trkač i obrazac osjetljiv materijal.

Razviti sustav kontrole točne temperature. U vruće trkač kalup kalupljenje, razvoj sofisticiranijih temperatura uređaj za kontrolu, regulaciju vruće vodećom pločom i temperature rastaljenog smole u izlijevanje usta su učinkovite mjere kako bi spriječili pregrijavanje degradacije Smola i smanjenje performansi proizvoda.

Vruće trkač služi za zajedničke bilješke. Kroz efikasna kombinacija dizajna grana cijev i vruća mlaznica element, injekcije kalupljenje je u kombinaciji sa vrućine trkač tehnologija i kompozitne plastike sa 3 sloja, 5 slojeva i još više slojeva može biti formirana.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Brass Vodiči
  • Senzor radilice
  • Radilica za kamion
  • Podložni kuglični ležaj
  • Ubacite kuglični ležaj
  • Kutija za kontrolu temperature