Dom > Znanje > Sadržaj

Šta je iglični valjak Bearing?

- Mar 20, 2018 -


Igličasti valjkasti ležajevi su valjkasti ležajevi sa cilindričnim valjcima, koji su tanki i dugi u odnosu na njihove prečnike. Ovaj valjak se naziva valjkom.


Iako ležaj ima mali deo, ležaj i dalje ima visoku nosivost, pa je posebno pogodan za situaciju u kojoj je radijalni prostor ograničen. Profil iglica se blago skuplja blizu kraja.


Rezultati korekcije kontakata igle i trkača mogu izbjeći prekidni stres. Podnožje igličastog ležaja je debelozidni spoljni prsten, nakon visoke temperature i visokog azota kaljenja, valjak sa visokom preciznošću sortiranja se rukovodi robom velikog krutog spoljnog prstena, Sa linearnim kontaktom, valjak se može rotirati direktno na trkački put i može nositi ogroman teret.


Da bi se uklonio napon, spoljni prsten koji podržava valjak dizajniran je sa zakrivljenom površinom, zakrivljeni valjak ima jednostruki, dvostruki zaptivni prsten, bez zaptivnog prstena, sa zaptivnim prstenom i drugim specifikacijama. Velika mast za skladištenje sa zaptivnim prstenom, pruža dugotrajno podmazivanje na bazi litijuma i produžava interval podmazivanja.


Zaptivni prsten je napravljen od NBR ili ST12 sa skeletom, njegov radni temperaturni opseg je -30 do 100 stepeni C ili -30 stepeni C do 180 stepeni C. Čvrsto upakovan valjak može izdržati teško ekstremno opterećenje i rad visokih performansi. Spoljni prsten od rsto nema ivicu i nema unutrašnjeg prstena.

Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Vodič stuba
  • Vodič stup ramena
  • Čelični Vodiči
  • Umrijeti Lijevanje vodič Longitudinalne
  • Čelični zatvarači
  • Metalni bregasta osovina ležaj