Vratne kutije sa valjkom za vuču Bearing-HF-KF-R

Vratne kutije sa valjkom za vuču Bearing-HF-KF-R

Kupujte od proizvođača i dobavljača profesionalnog kugličnog ležaja i dobavljača za kvalitetne vučne valjke sa kugličnim ležajevima koji se ovdje nalaze. Naša fabrika će vam ponuditi najbolje proizvode sa dobrom cijenom.

Product Details

Vratne kutije sa valjkom za vuču Bearing-HF-KF-R

Proizvođač i dobavljač-nosač valjkastog ležaja idućeg kupa-HY Uvod Igle-valjkasti ležaj je valjkasti valjkasti ležaj; odnosi se na njegov prečnik, valjak je tanak i dugačak.


Igle valjkasti ležaj je valjkasti valjkasti ležaj; odnosi se na njegov prečnik, valjak je tanak i dugačak. Ovaj valjak se naziva iglom valjkom. Ležaj i dalje ima visoku nosivost iako je manji poprečni presek.


HF-KF-R Vučene valjke sa valjcima imaju malu radijalnu visinu i takođe se poznaju i kao Jednosmjerni ležaji ili Anti-Reversni ležaji. Ovaj dizajn koristi isti mali radijalni deo kao i nerđajući čelik igličasti ležajevi koji bolje iskorišćavaju raspoloživi prostor.

HF-KF-R jednosmjerni valjkasti ležajevi su kompaktni, lagani i rade direktno na osovini; Takođe su pogodni za prenošenje visokog obrtnog momenta.Fw mm D mm C mm
Hf0306 Kf R 3 mm 6,5 mm 6 mm
Hf0406 Kf R 4 mm 8 mm 6 mm
Hf0612 Kf R 6 mm 10 mm 12 mm
Hf0812 Kf R 8 mm 12 mm 12 mm


Hot Tags: kuglični vijak valjkasti ležaj-hf-kf-r, Kina, proizvođač, dobavljač, tvornica, cijena

Upit

Srodni proizvodi