Kuglični ležaj kugličnog kontakta

Kuglični ležaj kugličnog kontakta Kuglični ležaj kugličnog kontakta sastoji se od kuglica, unutrašnjeg prstena i spoljnog prstena koji se povezuju pod uglom sa radijalnim uglom. Kontaktni ugao je podeljen na 15 stepeni, 30 stepeni i 40 stepeni. Karakteristike i materijali Ugaoni kontaktni kuglični ležaj uglavnom nosi ...

Product Details

Kuglični ležaj kugličnog kontakta

Kuglični ležaj kugličnog kontakta se sastoji od kuglica, unutrašnjeg prstena i spoljnog prstena koji se povezuju pod uglom radijalnog ugla. Kontaktni ugao je podeljen na 15 stepeni, 30 stepeni i 40 stepeni.


Karakteristike i materijali

Ugaoni kontaktni kuglični ležaj uglavnom nosi veće jednosmerno osno opterećenje; veći kontaktni ugao ima veći kapacitet opterećenja. Materijali mogu biti čelik, mesing ili inženjerske plastike

Ugaoni kontaktni kuglični ležajevi mogu nositi i radijalno i aksijalno opterećenje , a takođe mogu raditi i pri većoj brzini. Ugao kontakta od 15 stepeni se obično koristi u visoko preciznim i brzim ležajevima. U osnoj sili, kontaktni ugao će se povećavati.


Forming type

Moulding Method
Štampanje
Turning
- Odlučuje na obliku ležišta ili korištenju različitih uslova.

Postoje uglovi kuglični ležajevi sa kugličnim kontaktom, kuglični ležajevi sa dvostrukim kugličnim kontaktnim kugličnim ležajevima i kuglični ležaji sa četiri tačke .

Jednostruki kuglični ležajevi sa kugličnim kontaktom mogu nositi samo jedan pravac aksijalnog opterećenja. Takođe može samo ograničiti aksijalni pomak vratila ili kućišta u jednom pravcu.


Veličine i standardi

Unutrašnji prečnik: 10mm - 25mm
Spoljni prečnik: 30mm - 62mm
Širina: 9mm - 17mm

Jedan red: 78XX, 79XX, 70XX, 72XX, 73XX, 74XX
Mini: 70X
Dvostruki redovi: 52XX, 53XX, 32XX, 33X, LD57, LD58
Četiri tačke: QJ2XX, QJ3XX

Tip pečata: ZZ, RS, 2RS, R2, Z, 2Z, 2RZ, ETC.


Pakovanje i isporuka

Bela kutija Ambalaža, ambalaža za kutiju za cijevi, kutija za prilagođenu kutiju brenda, drvena kutija, linijski vodic i vijci.

Pakovanje zavisi od veličine, količine i zahteva kupca.

Mali dijelovi se mogu učiniti izraziti, DHL ili UPS, itd.
Veliki delovi obično rade sa morskim prevozom.

Hot Tags: kuglični ležaj kugličnog kontakta, Kina, proizvođač, dobavljač, tvornica, cijena

Upit

Srodni proizvodi